építőkocka
Játszás

Óriás építőkocka az élethű építményekért

Éld át a minél élethűbb és eredetibb építés élményét a szobádban! Tervezz házat, kastélyt, várat, vagy tornyot, majd gondoskodj a pontos kivitelezésről is! Legyél te az építésvezető, és a terveknek megfelelően, amit a vázlatodba rajzoltál, építsd meg az óriás építőkockák segítségével épületeidet.

A jatszoterland.hu oldalának köszönhetően számos csomagban elérhetőek az óriás építőkockák, így akár a nagyobb csomagokat választva egy egész várost megépíthetsz. Ha igazán nagy építkező vagy, akkor érdemes a nagyobb kiszerelésű építőkocka csomagot választanod, hogy bátran kiélhesd kreativitásod, és bármilyen építményt megálmodhass és kivitelezhess.

A weboldalon az építőkocka csomag mellé akár óriás építőkocka polcpaneleket is választhatsz, mellyel tovább fokozhatod a komoly kreálmányok megvalósítását. Ezzel kiválóan kombinálhatók a készletek, így biztosan össze lehet dolgozni a különböző elemek segítségével. A táblák segítségével még bútorokat is lehet építeni, például asztalt, kanapét, vagy akár szekrénysort. Valamint tetőszerkezetet is lehet készíteni a felépített ház fedésére.

Nagyon népszerű termékek, sokak kedvence a különböző szettek kombinálása a polcelemekkel. A műanyag kockák előnyei között szerepel, hogy hideg-és hőállóak, -30 és +110 fok között is strapabíróak. Kinn és benn egyaránt jól használhatóak. Hosszú élettartamúak, környezetbarát alapanyagból készülnek, puhák és széleik, valamint sarkaik lekerekítettek. Így nyugodt szívvel adhatjuk a kisebbek és a nagyobbak kezébe egyaránt az önfeledt, és kreatív játék reményében.

Még szintén kedvelheted...