beton lábazati elem és házak
Otthon

Melyik a jó beton lábazati elem a szomszéd kerítéshez?

A beton lábazati elemek nagyszerűek a jó szomszédi kerítés számára, hogy visszatartsák a talajt a kerítés alján. A lábazatok felszerelése kis időt vesz igénybe, és a követelményeknek/szabványoknak meg kell felelni. A minőségi beton lábazati elem fantasztikus és nagyon népszerű számos projekt számára a világ különböző pontjain.

A következő sorokban a beton lábazati elem megfelelő beépítésének a módjáról lesz szó. Az ilyen elemek kerítés alatti felszerelése 2 embert igényelnek, és a szomszéd kerítés alja alatt lesznek felszerelve, ezért fontos, hogy megfelelően történjen a megvalósítás. Először be kell illeszteni az egyik végét, majd a másikat. A lábazatokat általában egy kis cementre helyezik,

majd a felszerelés után csúsztatjuk a sín alját, és rögzítjük az alsó sínt megfelelő csavarokkal.

Végül telepítjük a burkolatot a beton lábazati elem fölé.

Javasoljuk, hogy legfeljebb 400 mm magas (2 sor magas) legyen, a könnyű talajmennyiség visszatartásához. Általában 200 mm és 400 mm magas kombinációt használhatunk (1-2 sor). Néha javasolhatunk egy strukturáltabb 65 mm-es oszlopot a kerítés minden szomszéd panelje között a nagyobb szilárdság érdekében. Ha rövidebb panelekkel rendelkezünk, akkor a helyszínen használhatunk betonvágó benzines fűrészt, hogy ezeket megfelelően le tudjuk vágni és felhasználni.

Még szintén kedvelheted...