székhelyszolgáltatás, hölgyek irodában
Szolgáltatás

Székhelyszolgáltatás kifizetődően

Nem rég belevágtam a cégalapításba, melynek egyik sarokpontja, hogy az ember hova jelentse be a vállalatot, mert hát ugye az adóellenőrzésektől kezdve minden inci-finci ügyet ezen a címen csekkolnak le az illetékes szervek.

Elkezdtem utánakeresni az alternatíváknak, székhelyszolgáltatásoknak, így találtam rá erre a cégre. A szerződéskötés gyors volt és precíz, minden kérdésemre választ kaptam a továbbiakra nézve. A székhelyszolgáltatás sok szempontból egy előnyös választás, ha az ember nem kívánja a saját címére bejelenteni a vállalkozását.

Először is, mert teljeskörben megbízhatóan kezelik az irataidat, minden beérkező postai küldeményedről elektronikus értesítőt küldenek. Emellett a székhelyszolgáltatás rendelkezik egy úgynevezett elektronikus adattárolási rendszerrel, mely minden cégemmel kapcsolatos levelet, üzenetet képes tárolni, illetve megrendelés szerint továbbítanak is a megfelelő címnek. Emellett a helységeket is ki tudjuk használni a partnereimmel, mert havi 1 óra előzetes egyeztetés alapján biztosítva van meetingre a tárgyalóhelység, így ott is gyakran le tudjuk bonyolítani a komolyabb megbeszéléseket.

Emellett a székhelyszolgáltatásnál fénymásolásra és faxolásra is van lehetőség. Az első évben még a teljes évet ki kell fizetni, de azt követően lehet negyedévente is, amivel segítik is a könnyebb finanszírozást. A cégnél többféle szolgáltatás csomagból lehet választani a cég igényeinek megfelelően. A NAV által is elfogadott székhelyszolgáltatás teljeskörű felelősséget vállal az ott tárolt iratokért, az én ügyvitelemet jelentősen megkönnyíti.

Még szintén kedvelheted...